Indlevende og professionelle undervisere

Vores lærere er alle professionelt uddannet og har en stor passion for at videregive deres erfaring og kompetencer. Herunder kan du se de lærere, der underviser på Østerbro.

Kunstnerisk leder

Pernille Egholm

Pernille er uddannet skuespiller i Method Acting og Performance. Hun har hele sit liv beskæftiget sig med teater, sang og dans både på scenen, i film og TV-serier og har også arbejdet bag scenen som regissør, kostumier og forestillingsleder.
Dans

Stephanie Tessier

Stephanie er danser, koreograf og underviser. Hun er uddannet fra Sceneindgangen i København og Balettakademien i Stockholm. Hun har undervist i dans siden 2017.
Sang

Sofie Treu

Sofie er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg i 2023, hvorfra hun har en bachelor i Performing Arts. I 2019 dimitterede hun fra Skuespillerakademiets intensive musical kursus og i 2020 dimitterede hun fra Talentskolen i Næstved fra deres Musical linje.
Lærer, miniskolen

Cathrine Engelberth Olsen

Cathrine er uddannet Kaospilot i 2019 og har i forbindelse med sin uddannelse arbejdet med børneteater i Danmark, New York og Cambridge.
Drama

Mie Vinzents

Mie er uddannet skuespiller fra 2017, fra skuespillerskolen Ophelia på Vesterbro i København. Hun er uddannet indenfor Sanford Meisner teknik, som er læren om ”at leve sandfærdigt under opdigtet omstændigheder”.