Indlevende og professionelle undervisere

Vores lærere er alle professionelt uddannet og har en stor passion for at videregive deres erfaring og kompetencer. Herunder kan du se de lærere, der underviser i Hørsholm.

Kunstnerisk leder

Lene Christophersen

Lene har spillet, danset og sunget gennem hele barn- og ungdommen. Har medvirket som danser både i Klassiske, Jazz, og moderne forestillinger, samt reklamer og film. Performanceuddannet fra 1983.
Drama

Nikolaj Dalgaard

Nikolaj er uddannet skuespiller fra 2017, fra Skuespillerskolen Ophelia på Vesterbro i København. Han er uddannet indenfor Sanford Meisner teknik om; ”at leve sandfærdigt under opdigtet omstændigheder”.
Sang

Melissa Inya

Melissa Inya er autodidakt, anmelderrost sanger og sangskriver og hun har modtaget sangundervisning af Debbie Cameron og selv undervist både børn og voksne- Melissa holder af at undervise, dele hendes måde at opfatte og lære musik/sang. 
Miniskole

Nomi Slotorub

Nomi er blevet undervist i skuespil, dans - lige fra street til jazzballet - og kor, siden hun var 7 år gammel og har optrådt på scenen i flere forskellige teaterforestillinger og musicals
Dans

Dina Fie

Dina Fie er uddannet danser og musicalperformer og har de sidste 10 år arbejdet på og bag scenen, på nogen af de største teatre i Danmark og Norden.