Indlevende og professionelle undervisere

Vores lærere er alle professionelt uddannet og har en stor passion for at videregive deres erfaring og kompetencer. Herunder kan du se de lærere, der underviser i Lyngby.

Kunstnerisk leder

Jakob Svensmark

Jakob er oprindeligt uddannet skuespiller fra København i 2013 og har siden arbejdet som skuespiller på en lang række teaterforestillinger og musicals rundt omkring i landet.
Drama

Betina Nydal

Betina er uddannet skuespiller fra Odense skuespillerskole i 2014, og har efterfølgende arbejdet på en række danske teatre, hvor hun har brugt kræfter på forskellige roller, blandt andet i Gummi Tarzan på Odense Teater som Über-bøllen Kim.
Lærer, miniskolen

Emmy Wiegell Wallace

Emmy er uddannet musicalperformer fra musikkteaterhøyskolen i Oslo (MTHS). Emmy blev undervist i sang, dans (moderne, jazz, step og ballet) og skuespil i stanislavksis metode.
Dans

Astrid Bruun Lyby

Astrid er freelance danser med base i København og Malmö. Hun er uddannet fra Sceneindgangen i København og Balettakademien Göteborg, og har blandt andet arbejdet med Mute Comp. Physical Theatre og medvirket i flere musikvideoer.
Sang

Rebekka Leth Madsen

Rebekka færdiggjorde sin bachelor som Almen Musiklærer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2021 og er nu i gang med kandidaten hvor hun specialiserer sig i Klassisk ensembleledelse og SSB-ledelse.