Kunstnerisk leder

Kunstnerisk leder

Russell Collins

Russell trained as an actor and director at The Kogan Academy of Dramatic Arts in London. As a professional, he has acted in a wide variety of roles in London, Edinburgh, Moscow, and Copenhagen. As well as various films, T.V, and commercials.
Kunstnerisk leder

Christina Anthony

Christina er uddannet Skuespiller og Instruktør fra The Academy of the Science of Acting and Directing (ASAD) i London
Kunstnerisk leder

Pernille Egholm

Pernille er uddannet skuespiller i Method Acting og Performance. Hun har hele sit liv beskæftiget sig med teater, sang og dans både på scenen, i film og TV-serier og har også arbejdet bag scenen som regissør, kostumier og forestillingsleder.
Kunstnerisk leder

Ann Hølund

Ann er uddannet fra privat teaterskole i København i 2009. Hun er uddannet i Stanislavskij-teknik / Method Acting. Hun har mange års erfaring med at undervise og instruere i både drama og dans.
Kunstnerisk leder

Anu Rajalaerkut

Amu er en professionel danser, koreograf og dansepædagog. Hun er oprindeligt fra Finland, hvor hun studerede på Theater Academy, Dance Department i Helsinki, men hun har boet i Danmark siden 2013.
Kunstnerisk leder

Jakob Svensmark

Jakob er oprindeligt uddannet skuespiller fra København i 2013 og har siden arbejdet som skuespiller på en lang række teaterforestillinger og musicals rundt omkring i landet.
Kunstnerisk leder

Lene Christophersen

Lene har spillet, danset og sunget gennem hele barn- og ungdommen. Har medvirket som danser både i Klassiske, Jazz, og moderne forestillinger, samt reklamer og film. Performanceuddannet fra 1983.
Kunstnerisk leder

Marie Louise Ringsing

Marie-Louise er uddannet danser, instruktør og koregraf i København og har haft et længere danseophold i USA. Hun har gennem de sidste 25 år uddannet sig i stilarterne ballet, showdans, step m.fl.

Drama

Drama

Betina Nydal

Betina er uddannet skuespiller fra Odense skuespillerskole i 2014, og har efterfølgende arbejdet på en række danske teatre, hvor hun har brugt kræfter på forskellige roller, blandt andet i Gummi Tarzan på Odense Teater som Über-bøllen Kim.
Drama

Henrik Uldall

Henrik er en erfaren underviser i både drama og dans. Han har i mange år været tilknyttet Det Kgl. Teater i København som drama pædagog og udvikler af undervisningsforløb for børn og unge
Drama

Karla Neimann

Karla er bachelor i Dramaturgi fra Aarhus Universitet. Her har hun beskæftiget sig med bl.a. teaterhistorie, forestillinganalyse, teaterproduktion og dramapædagogik.
Drama

Nikolaj Dalgaard

Nikolaj er uddannet skuespiller fra 2017, fra Skuespillerskolen Ophelia på Vesterbro i København. Han er uddannet indenfor Sanford Meisner teknik om; ”at leve sandfærdigt under opdigtet omstændigheder”.
Drama

Mie Vinzents

Mie er uddannet skuespiller fra 2017, fra skuespillerskolen Ophelia på Vesterbro i København. Hun er uddannet indenfor Sanford Meisner teknik, som er læren om ”at leve sandfærdigt under opdigtet omstændigheder”.

Sang

Sang

Kristina Hanzenova

Kristina kommer fra Slovakiet, hvor hun læste klassisk sang og klaver på konservatoriet og senere fokuserede på klassisk sang på Akademiet for Scenekunst.
Sang

Maria Jensen

Maria er sanger, sangskriver, producer og artist I sit pop-projekt ‘DRA-MAMA’. Hun har netop færdiggjort sit grundforløb på MGK-sjælland, og går pt. På ‘Hotstepper Dance-education’
Sang

Nadine Ezzaa

Nadine har 8 års omfattende sceneerfaring og professionelt virke som sangerinde, danser og performer. Mere end 10 års undervisning i dans og sang samt 3-årig uddannelse som sanger ved MGK- Sjælland.
Sang

Simone Tandberg

Simone Tandberg er praktisk uddannet fra Musikvidenskab med tilvalg i pædagogik. Lige nu er hun igang med at specialisere sig i musikledelse med særlig henblik på musikpædagogik.
Sang

Sofie Treu

Sofie er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg i 2023, hvorfra hun har en bachelor i Performing Arts. I 2019 dimitterede hun fra Skuespillerakademiets intensive musical kursus og i 2020 dimitterede hun fra Talentskolen i Næstved fra deres Musical linje.
Sang

Shaked

Shaked er kandidat i sang uddannet i Wien og Milano i den 4-årige uddannelse i Feldenkrais-metoden. Han elsker at undervise og dele sin glæde for sang og performance.
Sang

Melissa Inya

Melissa Inya er autodidakt, anmelderrost sanger og sangskriver og hun har modtaget sangundervisning af Debbie Cameron og selv undervist både børn og voksne- Melissa holder af at undervise, dele hendes måde at opfatte og lære musik/sang. 

Dans

Dans

Amanda Darfelt Stæhr

Amanda er uddannet danser ved Sceneindgangen i København, Bårdar Musicalakademi i Norge, og Kibbutz Contemporary Dance Company (KCDC) - Dance Program i Israel.
Dans

Laura Engholm

Laura er freelance danser og koreograf med base i København. Hun dimitterede fra en bachelor i Contemporary Dance på Trinity Laban Conservatory i 2020.
Dans

Martin Schultz Kristensen

Martin er uddannet danser på Balance1 i Berlin. Han har desuden været fuldtidsansat en del pr som professionel danser på Gerhart Hauptmann Theater i Görlitz, Tyskland.
Dans

Selma Liise Erkut

Selma Liise Erkut har altid haft en passion for at udtrykke sig gennem dans og koreografi. Hun er nu på vej mod en professionel karriere i dans, og arbejder mod en uddannelses diplom hos Copenhagen Contemporary Dance School, hvor hun studerer fra 2023-2026.
Dans

Stephanie Tessier

Stephanie er danser, koreograf og underviser. Hun er uddannet fra Sceneindgangen i København og Balettakademien i Stockholm. Hun har undervist i dans siden 2017.
Dans

Martina Hindberg

Martina er uddannet danser på Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo og har en MA i design fra The Royal College of Art i London. Hun har danset professionelt og undervist igennem mere end 10 år.
Dans

Astrid Bruun Lyby

Astrid er freelance danser med base i København og Malmö. Hun er uddannet fra Sceneindgangen i København og Balettakademien Göteborg, og har blandt andet arbejdet med Mute Comp. Physical Theatre og medvirket i flere musikvideoer.

Miniskolen

Lærer, miniskolen

Amalie Zoega Beiskjær

Amalie er lærer for miniskolen på Scenekunst. Til dagligt går hun på Flow teaterlinjen hvor de arbejder med teater i teoretisk- og praktiskform.
Lærer, miniskolen

Cathrine Engelberth Olsen

Cathrine er uddannet Kaospilot i 2019 og har i forbindelse med sin uddannelse arbejdet med børneteater i Danmark, New York og Cambridge.
Lærer, miniskolen

Emmy Wiegell Wallace

Emmy er uddannet musicalperformer fra musikkteaterhøyskolen i Oslo (MTHS). Emmy blev undervist i sang, dans (moderne, jazz, step og ballet) og skuespil i stanislavksis metode.
Lærer, miniskolen

Liza Westh-Larsen

Liza har en Bachelor i Drama and Theatre Arts fra Kingston Universiy London. Som et led i sin uddannelse underviste Liza også børn i både drama, dans og sang.
Lærer, miniskolen

Pearl Cutten

Pear har siden en meget tidlig alder har sunget og danset. Allerede som 18 årig har  Pearl Cutten arbejdet professionelt som korpige  og danser i Tyskland.
Miniskole

Siv Webb

Siv startede sin sin professionelle dansekarriere som 10 årig som medvirkende i forskellige opsætninger, events, reklame- og spillefilm samt som danser & baggrundsdanser, for forskellige danske artister
Miniskole

Nomi Slotorub

Nomi er blevet undervist i skuespil, dans - lige fra street til jazzballet - og kor, siden hun var 7 år gammel og har optrådt på scenen i flere forskellige teaterforestillinger og musicals