Professionel teaterskole for alle

SceneKunst har undervist børn i sang, dans og drama siden 2008 og har årligt mere end 1200 elever. Eleverne undervises af professionelle skuespillere, sangere og dansere, men der er ikke nogen forventning til børnenes egen erfaring eller talent – alle er velkomne! Med princippet om at alle er lige vigtige, giver vi børnene et frirum og nogle kompetencer, som de kan bruge, uanset hvilken retning de vælger i livet.

 

Vores vision og mission

SceneKunst’s vision er at forandre liv igennem teater – at give børn og unge færdigheder, som de ellers ikke ville have, og glæden ved at arbejde mod et fællesmål.

Vi ønsker at give dem et frirum, og nye sociale rammer.

Hos Scenekunst arbejder vi med børn og unge fra 4-18 år. Vores mission er at inspirere børn gennem scenekunst: At give dem oplevelser der beriger deres liv, at styrke deres selvtillid og selvbevidsthed, at hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale og vise dem, at deres drømme kan blive virkelighed.

Kompetencer for livet

Vi mener at kreativitet og især teater er vigtige i børns udvikling, i deres forståelse og opfattelse af verden, andre og af dem selv. Selve det at forberede og opføre en forestilling fylder dem (og os) med glæde og spænding, det giver selvdisciplin og teamwork erfaring – og det er noget man kan tage med sig ud i livet, uanset hvad fremtiden byder på af arbejde og oplevelser.