Indlevende og professionelle undervisere

Vores lærere er alle professionelt uddannet og har en stor passion for at videregive deres erfaring og kompetencer. Herunder kan du se de lærere, der underviser på Vesterbro.

Kunstnerisk leder

Anu Rajalaerkut

Amu er en professionel danser, koreograf og dansepædagog. Hun er oprindeligt fra Finland, hvor hun studerede på Theater Academy, Dance Department i Helsinki, men hun har boet i Danmark siden 2013.
Sang

Kristina Hanzenova

Kristina kommer fra Slovakiet, hvor hun læste klassisk sang og klaver på konservatoriet og senere fokuserede på klassisk sang på Akademiet for Scenekunst.
Dans

Selma Liise Erkut

Selma Liise Erkut har altid haft en passion for at udtrykke sig gennem dans og koreografi. Hun er nu på vej mod en professionel karriere i dans, og arbejder mod en uddannelses diplom hos Copenhagen Contemporary Dance School, hvor hun studerer fra 2023-2026.
Drama

Betina Nydal

Betina er uddannet skuespiller fra Odense skuespillerskole i 2014, og har efterfølgende arbejdet på en række danske teatre, hvor hun har brugt kræfter på forskellige roller, blandt andet i Gummi Tarzan på Odense Teater som Über-bøllen Kim.
Lærer, miniskolen

Cathrine Engelberth Olsen

Cathrine er uddannet Kaospilot i 2019 og har i forbindelse med sin uddannelse arbejdet med børneteater i Danmark, New York og Cambridge.
Dans

Laura Engholm

Laura er freelance danser og koreograf med base i København. Hun dimitterede fra en bachelor i Contemporary Dance på Trinity Laban Conservatory i 2020.
Sang

Rebekka Leth Madsen

Rebekka færdiggjorde sin bachelor som Almen Musiklærer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2021 og er nu i gang med kandidaten hvor hun specialiserer sig i Klassisk ensembleledelse og SSB-ledelse.
Drama

Emma Jørgensen

Emma er uddannet skuespiller og fight performer fra East 15 Acting School i England. Hun afsluttede sin uddannelse med topkarakter og har siden arbejdet som stuntkvinde og underviser.
Minis

Kirsten Bärnholdt

Kirsten er uddannet dramapædagog fra Københavns Universitet i 2008 og har siden undervist i drama på bl.a. gymnasier og HF, aftenskole og fritidsklub. Hun er nu dramalærer på HF-Centret Efterslægten og Niels Steensens Gymnasium, hvor hun også er instruktør på de årlige skoleforestillinger.