Indlevende og professionelle undervisere

Vores lærere er alle professionelt uddannet og har en stor passion for at videregive deres erfaring og kompetencer. Herunder kan du se de lærere, der underviser på Vesterbro.

Kunstnerisk leder

Anu Rajalaerkut

Amu er en professionel danser, koreograf og dansepædagog. Hun er oprindeligt fra Finland, hvor hun studerede på Theater Academy, Dance Department i Helsinki, men hun har boet i Danmark siden 2013.
Sang

Kristina Hanzenova

Kristina kommer fra Slovakiet, hvor hun læste klassisk sang og klaver på konservatoriet og senere fokuserede på klassisk sang på Akademiet for Scenekunst.
Dans

Selma Liise Erkut

Selma Liise Erkut har altid haft en passion for at udtrykke sig gennem dans og koreografi. Hun er nu på vej mod en professionel karriere i dans, og arbejder mod en uddannelses diplom hos Copenhagen Contemporary Dance School, hvor hun studerer fra 2023-2026.
Drama

Betina Nydal

Betina er uddannet skuespiller fra Odense skuespillerskole i 2014, og har efterfølgende arbejdet på en række danske teatre, hvor hun har brugt kræfter på forskellige roller, blandt andet i Gummi Tarzan på Odense Teater som Über-bøllen Kim.
Sang

Simone Tandberg

Simone Tandberg er praktisk uddannet fra Musikvidenskab med tilvalg i pædagogik. Lige nu er hun igang med at specialisere sig i musikledelse med særlig henblik på musikpædagogik.
Dans

Amanda Darfelt Stæhr

Amanda er uddannet danser ved Sceneindgangen i København, Bårdar Musicalakademi i Norge, og Kibbutz Contemporary Dance Company (KCDC) - Dance Program i Israel.
Lærer, miniskolen

Ida Kruse Søndergaard

Ida er tidligere scenekunst elev og har undervist på miniskolen siden 2018. Til dagligt læser hun psykologi på Københavns universitet og er specielt interesseret i børns udvikling.