I dag startede vi dagen med at stå op af dødsklokken eller… de fleste vågnede af dødsklokken,

nogen vågnede også tidligere. Til yoga var mange af os ved at falde i søvn på deres yogamåtte, det forklarer måske hvor trætte vi alle er (selvfølgelig). Til morgenmad havde vi den daglige portion toastbrød uden ost, fordi Ava spiste mere ost end toast.  Efter morgenmaden gik vi alle ud til vores timer. Dans, sang og drama. Så blev det frokost, men vi blev alle afbrudt af den skønne nyhed om vores alles yndlings vandretortur, som indeholder kæmpe vabler, tonsvis af sved og et hav af lunken drikkevand, som vi skulle gå efter frokost. Men vores triste miner blev vendt om igen da vi alle så Snorre (Jakobs søn) på ti måneder, som så os alle danse den flotte sommercamp dans. Snorre selv dansede med os, fra vi begyndte at danse, i sine fars arme, det syntes alle var mega cute og alle beundrede ham for sine moves. Nå men før vi skulle gå fik vi at vide at vi skulle lave generalprøve om aftenen, og at det var en god ide, at øve sig en masse sammen på gåturen.

Så gik vi ellers afsted i høj sol! Det var faktisk ikke så slemt, selvom vi i alt gi 11!!!! kilometer, hvis man både tæller turen frem og tilbage fra stranden med.
På Stranden badede nogle af os, mens andre nøjedes med at købe nogle kæmpe is.

I aften er der så generalprøver for alle hold, og kostumeprøver. Vi glæder os helt vildt til i morgen, hvor der er festaften, og vi skal vise det hele for hinanden.

Nu er det sent, og Jakob siger vi er nødt til at stoppe, fordi vi skal sove. Så det var alt herfra!

Godnat!

tak til:

Snorre. 

Skrevet af

Selma g. Vilhelmsen, Sophia, Signe og Ragnhild