Hej alle sammen, vi startede dagen ud med at blive vækket (som altid) af den skønne klokkes klang, derefter skulle vi til en rigtig afslappende og hyggelige yoga undervisning, som vores sanglære styrede i dag, hvilket gjorde at vi allerede fra morgenstunden af, havde opvarmet stemmer hvilket var rigtig rart.

Derefter, gik vi op til morgenmaden, hvilket var på tide, fordi vi alle sammen var virkelig sultne og opførte os som zombier🧟‍♂️ Vi fik toast, yogurt, müsli osv. Det var lækkert😋

Efter morgenmaden gik vi alle til første time, Grønt hold havde Drama først, og der gik vi i gang med at øve på vores mega underlige men også sjove stykke.

Til drama fik vi også flere roller og vi gik straks ud og tænkte på hvordan vi dog skulle spille dem.

Da drama var færdig var der krise…

En fra Grønt hold havde mistet sit manus og penalhus (det var IKKE Anders!), alle ledte, og så fandt vi det under en fra blåt holds dyne!

Men så var alt godt igen fordi nu skulle vi til frokost! Vi fik kylling i karry, pasta med tun, rugbrød og andre rester fra aftensmaden igår ( i know forfærdeligt ikk ogs, ej det var faktisk ret godt 😝🤪 )

Efter frokost gik vi videre til vores danse time, hvor vi lærte vores danse færdige. Også selvom dans er meget hårdt og styrkekrævende, var det virkeligt hyggeligt. Efter anden time, var der slikbod (vores ynglings tidspunkt på dagen)

Efter en kort pause gik vi videre til vores sidste time, sang. Vi har meget tekst vi skal lære, men vi skal nok klare det inden fredag.

Da vi endelig havde fri, fik vi is, en meget lækker is. Så gik vi hver til sit hvor vi enten; dansede, sang, øvede replikker eller bare hyggede med sine med-skuespillere.

Forudsigelse:

Vi kommer til at larme virkeligt meget😜

Tak for endu en dejlig dag!  – Anders, Marie, Maria og Ella.