Søndag/Mandag Blog –

Søndag d. 31: Dagen vi alle havde ventet spændt på – Dagen, vi endelig skulle på sommercamp i uge 31 (den bedste uge!) Som sædvanlig løb alle foran bilerne og skreg diverse navne, på vennerne i bilerne. Ja, skrig er der MASSERE af på sommercamp (host host, Albert) vi faldt alle hurtigt til og bød de nye velkommen – Også de gamle, selvfølgelig – Og så startede vi med introduktion, hvor vi blev delt ud i madhold (også kendt som ”mealhol”) og musical-holdene, rød, blå & grøn (og her vil vi ikke citere Russel, for det er simpelthen for svært at skrive på computeren)

Det blev hurtigt oplyst, at rød skulle spille The Wiz, blå skulle spille The Sound Of Music, og grøn (det bedste hold, duh) skulle spille The Book Of Mormon. Alle sammen nogle fantastiske musicals, der uden tvivl kom til at kræve en masse øvning. Så fik vi selvfølgelig tid til at pakke ud, inden vi skulle møde op til undervisning med enten Henrik, Simone eller Johanna – Henrik synger, Simone har nogle svedige moves og Johanna spiller fænomenalt… Hov, nej, det var nok Henrik der kunne noget med drama, Simone med den smukke stemme og Johanna med de ultra-cool-moves. Til vores timer blev vi bedre introduceret til vores musicals, og efter noget opvarmning på forskellige måder, begyndte vi allerede at arbejde på enten sang, dans eller skuespil. Tænk at vi kunne overskue det i varmen! Efter timer fik vi tid til at hygge på værelserne, og snakke med vores savnede venner, inden vi…  *indsæt dramatisk musik* Blev kaldt ned af DØDSKLOKKEN! Det var tid til at dyste. Gruppe mod gruppe i en række nervepirrende konkurrencer. Bestående af normalt løb (ja, hvem fandt dog på det) æg-på-ske legen, appelsin-løb, trillebør og sækkeløb, fandt vi til sidst en vinder af turneringen – Madhold 6! De vandt den vilde præmiere af at være først til at få mad hele dagen om mandagen, hvilket altså er en stor luksus!

Men! Så var det jo tid til sovetid – Hvilket ikke faldt i god jord hos alle. Vi var trods alt begejstrede og spændte! – Så… Ja, det gik i hvert fald ikke hurtigt at falde i søvn, for at sige det mildt.

MANDAG

”Wakey-wakey, rise and shine, half-tim-yoga” er nogle af de sætninger der følger med dødsklokken. Og når dødsklokken er der, er det umuligt ikke at vågne… Hårdt, men effektivt (det sagde hun ogs’ i går…) Vi gjorde os så klar til ”dejlig” morgenyoga i teltet, hvor dagens instruktør var selveste Russel. Overraskende nok, på trods af det typiske danske sommervejr, var det ikke særlig slemt… Men det skal det nok blive i løbet af ugen! Så står den på hurtig omklædning og morgenmad (sommercamps første gulvmorgenmad nogensinde), hvorefter vi skynder os direkte til time. Vi (grønt hold) startede med at lære vores mega seje sange fra stykket, af vores virkelig hotte sanglærer med fantastisk stemme. Efter var der en skøn frokost, hvor vi endelig kunne sidde udenfor og nyde vores mad samt solen. Så skyndte vi os videre til vores næste time, hvor grønt hold havde drama. Efter en mega sjov opvarmning med crazy-levels, fik vi fordelt vores roller! Og Isi fik rollen som prinsesse, hvilket uden tvivl ville sætte sit præg på forestillingen. Derefter kom vores yndlingstid på dagen, den famøse slikbod havde åbnet, og køen var selvfølgelig lang. Efter en kort slik-pause, gik vi videre til dansetimen hvor vi lærte en mega sjov dans til ”Spooky Mormon Helldream”. Den er altså virkelig sej, vi skulle ned og rulle på gulvet og det hele.

Så var det tid til vandkamp, hvor det var alle mod alle (og Russel) ja, vi fik alle tæsk og blev godt gennemblødte! Og nogle af os fik endda et fælles sang-bad! Den korte pause førte os selvfølgelig videre til endnu en fantastisk aftensmad af JohannE – Med E! – Mums fillibaba!

Så kunne dem der havde lyst, og havde meldt sig på, prøve enten solo sang- eller dans, og alle klarede det fænomenalt! Og nu sidder vi her – En sen aften, 6 personer, i færd med at skrive blog på trods af den overskredne sengetid. Vi håber, at i har nydt den!

Malika, Rebecca, Albert, Simon, Nicola jog Emilia (but mostly.. MEEEEEEE) Grønt hold