Torsdag

Så kom den store dag endelig. SHOWDAG!!!!!

Vi startede (heldigvis) dagen med Simone til morgenyoga, hvor vi skulle varme stemmen op. Efter spiste vi morgenmad, der førte direkte til dagens timer. Vi havde kun 1 time til både drama, dans og sang i dag, og det handlede bare om at få det sidste klaret. I drama skulle vi gennemgå alle scener i vores shows UDEN pauser. Sang gik med at danse og synge ude i noget meget ubehagelig varme, og dans med lige at få styr på det hele.

Efter de to første timer fik vi frokost med (suppe)tarteletter fra dagen før. Det var meget lækkert. Så efter den sidste time havde vi slikbod (wuhuuuu) og det var OGSÅ meget lækkert.

Så havde vi en 1,5 times lang pause før det første show SKULLE have begyndt. Lad os bare sige at rødt holds show var lidt forsinket. Men det gjorde faktisk ikke noget, for rødt hold klarede det fantastisk med at fortælle historien om Dorothys vej hjem. Bagefter begyndte dagens solo sang- og danse. Publikum gik helt amok (indsæt publikumlyde). ’

Så var det endelig tid til ugens store festmåltid. JAAAAAAAAAA. Det var madpandekager med en masse fyld. Meget flydende fyld. Servietterne var en nødvendighed for alle, siden aftensmaden var meget besværlig… Men det vigtigste var at det smagte mega godt. Tak til Malthe for campens sidste aftensmad.

Dernæst var det tid til at blåt hold skulle optræde med Sound Of Music. Efter den optræden vidste alle i publikum hvordan man sang som Von Trapp-børnene. DO-RE-MI.

ISPAUSE!

Så var det tid til dagens sidste soloer, der indeholdt en masse gråd, efterfulgt af grønt holds uddrag af Book Of Mormon. Selvom demonerne og General Røv skræmte de små, grinte og klappede de stadig.

Det var nu tid til party party woop woop. Popcorn over det hele og en masse dansecirkler hvor energien kom i bølger. Selv lærerne (inklusiv Malthe) dansede på livet løst. Efter et lille stykke tid, fordelte festen sig mere. Nogen slappede af i sofaerne, nogen dansede stadig med højt humør og nogen lå allerede i deres senge. Det var lige før vi dansede natten væk. Så fik vi de triste nyheder fra Russel at vi SKULLE i seng.

Men hvem orker det, de fleste sad og hygge snakkede, om hele ugen og festen på sovesalene. Saga gjorde så noget meget dumt, der ledte til at hun skulle løbe rundt om hytten i bælgravende mørke, og da hun gjorde meget dumt igen, ledte det til at hun skulle skrive den her blog. Lad os bare sige at hun ikke har sovet særlig meget, men hun er ikke den eneste. Ugen sluttede af med et brag i hvert fald. Godnat og sov godt.

Vi ses til næste årJ

Skrevet af Saga (med en lille smule hjælp fra Tjalfe og Camille. Kristoffer kiggede også med)