Først kom russell ind med dødsklokken, og råbte ”wakey wakey rise and shine.” Så havde vi alle yoga, sammen med Johanna, med fodmassage og relax tid.

Efter morgenmaden havde; rød: drama, grøn: sang  og blå: dans. I dag var der korte timer, for vi skulle på tur.

Grøn øvede sangene: turn it off og you and me (but mostly me). Til dans øvede vi vores yndlingsdans: spooky mormon hell dream (tak Johanna J) og lærte dansen til turn it off. Til drama øvede vi scene 9, og få heldige fik ekstra roller.

Rød og blå øvede videre på deres musicals ”Troldmanden fra Oz” og ”The Sound of Music”

Efter vores tre korte timer, skulle vi alle ud og gå en laaaang tur til Vedbæk. Heldigvis kunne man købe super lækker is hos social foodies. Nogle tog ud for at bade, mens andre hyggede sig på stranden. Dem der var ude at bade, påstod at vandet var meget koldt.

Så gik den ene gruppe den lange tur hjem, mens den anden (større) gruppe købte massere af lækre is, med meget guf på toppen. Vi kom alle tilbage med ømme fødder og stolte over at have klaret den laaaange tur!

Til aften spiste vi pasta med kødsovs (lavet af den søde Johanne, med Madhold 4 der ryddede op) massere af salat, til de sunde forældre derude.

Efter den MEGA lækre mad, blev vi sat til at skrive vores sommercamp sang; til melodien af ’stor mand.’ Skrevet af Thobias Rahim. (Madhold 1 har skrevet det bedste stykke, (Især Livi K .og Emma G.)

Til sidst, hyggede vi alle sammen, med te til vores stemmer og sommercamp dansen.

Vi har det virkelig hyggeligt her, med masser af venner og sjov.

Med venligst hilsen

Emma G,13.  Livi K 14. og Tone S 14. (Alle Grøn)