Det startede alt sammen med den dumme klokke. Den ringede klokken 08:00.
Så skulle vi til yoga en halv time senere, hvor vi ikke skulle lave yoga, men det var mere hard core træning sammen med Laura vores megaseje hardcore danselærer.

Efter det var der morgenmad indenfor i dag, fordi det regnede udenfor ”hvem elsker ikke bare det danske sommervejr.” Efter morgenmaden skulle vi have vores første time, hvor vores lektioner blev byttet ud til torsdagsskemaet, fordi det dejlige sommervejr ødelagde vores tur til stranden. Så nu var vores skema torsdagsskemaet i stedet for onsdagsskemaet, så nu skulle alle starte med en anden lektion, end den vi egentlig skulle. Så blå startede med sang rød startede med drama og grøn startede med dans. Vi glæder os til at vi så skal på stranden i morgen i stedet for, hvor Jakob (næsten) har lovet os, at vejret bliver godt!

Så fik vi frokost. Efter frokost øvede vi sommercampsang og sommercampdans, og så skulle vi have 2. lektion. Efter det var der slikbod. Så kom 3. lektion alle fik fri klokken 17:20 bortset fra blå hold, for Laura gjorde så de havde fri klokken 17:40 for de skulle danse vals. Så fik vi aftensmad, og der fik vi spaghetti med kødsovs. Efter aftensmad skulle vi synge og danse vores fælles sang/dans. Bagefter havde nogle solodans eller solosang, mens andre lavede dramaimpro i dramateltet. Lidt senere var der bål, hvor vi ristede skumfiduser.

Endnu en dejlig dag, og nu er vi trætte.

Tak til:
Sofia
Bella
Jakob
Betina
For underholdning og godt humør mens vi skrev dette (ekstra tak til Jakob for en halv ”Marabou Daim XL-cookie”)

Skrevet af Selma Gunhild Vilhelmsen, Ragnhild Gram Christensen, Elouise Benedicte Brix og Filippa Ravn Thomsen.