Udvikling og selvtillid gennem scenekunst

Hos SceneKunst har vi stor erfaring med at undervise både små og store børn i alle scenekunstens discipliner. Men selvom sang, dans og skuespil er omdrejningspunktet, er vores primære mål at fylde børnene med selvtillid, gøre dem modigere og give dem redskaberne til at udtrykke sig klart og tydeligt. Dertil sætter vi fokus på koncentration, at lytte til andre og mærke efter i sig selv.

"Vi har i SFO Aktivhuset haft stort udbytte af vores samarbejde med SceneKunst. Børnene turde spille deres rolle mere indlevende og energisk og samtidig fik vi pædagoger gode råd under forløbet, som har gjort, at vi tænker i andre baner mht. teater. Vi kan klart anbefale SceneKunst til andre institutioner, som har fokus på teater og mangler inspiration og vejledning"
SFO Aktivhuset, Næstved

Styrk fællesskabet

Bånd formes og venskaber styrkes, når man arbejder mod et fælles mål. Derfor er workshops en fantastisk mulighed for at få rystet børnene sammen – og selv et kortere forløb kan have stor indflydelse på sammenholdet.

"Munkekærskolens SFO havde arrangeret SceneKunst til vores årlige 14-dages forløb "Krop og Bevægelse". Både børn og personale havde stor glæde af danseinstruktøren Pernille der fik alle ud på dansegulvet. Selv vores drenge var i hopla. Der blev danset hver dag, og alle børn fik prøvet at udfolde sig på dansegulvet. "
Munkekærskolens SFO, Solrød

Workshops for personalet

Vi tilbyder også workshops for lærere, pædagoger, medhjælpere m.m. Her lærer I at benytte nogle af de redskaber, øvelser og teknikker, som bruges i scenekunst-regi til at fremme kreativitet, selvtillid, sammenhold, disciplin m.m. I får også gode råd til at inkorporere redskaberne i dagligdagen og skabe mere glæde og trivsel.