En uge fyldt med oplevelser

Kom med til en spændende og sjov uge fyldt med feriestemning, sang, dans og drama. Her udforsker vi vores kreativitet, dygtiggør os, griner, hygger og udvikler venskaber for livet. Hver dag er der 5 timers undervisning for alle elever. Vi tager også på en lille tur om onsdagen og til sidst slutter vi ugen af med en flot fremvisning på skolen for familie og venner.

Klik på videoen og se, hvad vi laver.

Få venner for livet

Tilbring en hel uge med de sødeste mennesker – og få venner for livet. Vi kalder det vores Scenekunst-familie, fordi alle holder sammen, har det sjovt og hjælper hinanden på kryds og tværs af aldersgrupper. Du skal derfor ikke være bekymret, hvis du ikke kender nogen på forhånd – det kommer du lynhurtigt til!

Hvem kan være med?

Vores teatercamps er for alle i alderen 4 til 15 år, som elsker eller har lyst til at prøve kræfter med teater og scenekunst generelt. Nogle af vores deltagere går i forvejen til drama, sang eller dans i deres fritid, mens det for andre er helt nyt. Vi hjælper hinanden til at blive bedre, og det vigtigste er, at du har lyst til at prøve nye ting og have det sjovt. 

Hvad er inkluderet i prisen?

Inkluderet i prisen er:

– Undervisning i drama, sang, dans
– Udflugt og oplevelser i nærområdet
– En lækker snack hver dag
– Du får en Sommercamp t–shirt og en taske med goodiebag.
– Visning den sidste dag for familie og venner.
– En telefonfri uge, hvor du lever i nuet bruger tid med dem, der er omkring dig. (Alle vores camps er telefonfri, og vi synes, det har en fantastisk effekt på stemningen og sammenholdet)

Teatercampen er uden overnatning. For overnatning se vores Sommercamp.

Hvad kan man forvente?

På SceneKunst teatercamp er man inddelt efter alder i hold rød, blå og grøn. I disse hold modtager man undervisning i første del af ugen. Til slut arbejder hele campen sammen om at lave forestillingen.  Vi arbejder som regel med elementer fra forskellige teaterstykker og musicals. Alle får mindst en rolle som de øver i løbet af ugen og viser til forældre og familie på sidste dag, sammen med alle sangene og dansene.

Undervisningen er arrangeret efter alder, og pauserne tilpasset elevernes behov, så alle får en fantastisk dejlig og spændende uge.