Få venner for livet

På campen lærer du en masse søde mennesker at kende, og mange af dem vil blive dine venner for livet. Vi sørger for, at I bliver rystet godt sammen, og ugens mange aktiviteter vil bringe jer tæt på hinanden. Du skal derfor ikke være bekymret, hvis du ikke kender nogen på forhånd – det kommer du lynhurtigt til!

Dyrk dine interesser

Hver morgen starter campen med yoga, sangerkropstræning eller stretch. Der er 5 faste undervisningstimer hver dag fordelt på drama, sang og dans. Om aftenen er det muligt at deltage i masterclass, solo- timer eller blot hygge med vennerne.

Der er altså rig mulighed for at fordybe sig og udvikle flere færdigheder sammen med ligesindede.

Klik på videoen og se, hvad vi laver.

Min datter Katharina på næsten 15 år kom i går hjem fra jeres sommercamp. Hun syntes det har været en af de bedste uger i hendes liv.
Mette, mor til elev

Hvem kan være med?

Hvis du er vild med at danse, synge og spille skuespil og gerne vil lære mere, så er sommercamp helt sikkert noget for dig. Nogle af deltagere spiller allerede teater i deres fritid, men for andre er det helt nyt. Det vigtigste er, at du har lyst til at prøve og have det sjovt sammen med andre skønne mennesker.

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:

– 6 overnatninger
– Drama, sang, dans og masser af andre aktiviteter
– 5 timers undervisning om dagen
– 3 lækre måltider og snacks hver dag
– Spændende aktiviteter hver aften
– Yoga hver morgen
– Sommercamp t-shirt, taske og goodiebag
– En telefonfri uge, hvor du lever i nuet bruger tid med dem, der er omkring dig. (Alle vores camps er telefonfri, og vi synes, det har en fantastisk effekt på stemningen og sammenholdet)

Hvad kan man forvente?

På SceneKunst sommercamps er man inddelt efter alder i hold rød, blå og grøn. I disse hold modtager man undervisning og sover sammen. Vi arbejder som regel med elementer fra forskellige teaterstykker og musicals. Alle får mindst en rolle, som de øver i løbet af ugen og viser til vores afslutningsfest kun for elever.  På campen er man desuden inddelt i madgrupper, som er på tværs af alle holdene. I disse grupper spiser man og hjælper med madlavning og borddækning mindst 3 gange i ugen. Det giver en god balance at små også kender nogle af de store.