Jeg føler SKS har været med til at udvikle mig som person. I løbet af de snart 8 år, har jeg udviklet mig meget på flere områder, og det skal de helt klart have en del af æren for det.

Jeg hedder Sofie, jeg er 14 år og elev på Scene Kunst Skoler (SKS). Det har jeg været i snart 8 år! Jeg har altid været den, der til familie-sammenkomster skulle underholde, synge en sang eller lave en anden form for underholdning. Så da min veninde spurgte, om jeg ville med til en gratis prøvedag på Scene Kunst, tøvede jeg ikke. Jeg elskede det fra første sekund, og det har varet ved de sidste 8 år 🙂 Jeg har medvirket i mange stykker efterhånden bla. Once on This Island, Alice i Eventyrland x2, Guys and Dolls, Oliver Twist, og så har jeg optrådt på Det Ny Teater 2 gange i forbindelse med SKS’s juleshow. Lige nu er jeg i gang med prøverne på ”Into the Woods” og ”Oliver!”. Sidstnævnte skal spille på Albertslund Musikteater i efterårsferien.

SKS har lært mig en hel masse og udviklet mig meget som person. Jeg er blevet mere bevidst om hvem jeg er, og jeg har lært at se ting fra andre synsvinkler. SKS har også hjulpet mig med at blive bedre til fx at fremlægge i skolen, for der lader jeg bare som om, at det er på teatret, og at det er en scene, jeg skal spille. Det lyder måske underligt, men det virker faktisk 🙂 SKS har også lært mig at tage ansvar, for på teatret er der ingen kære mor. Du skal selv huske dine ting, hvad du skal sige, synge osv. Selvfølgelig er der nogle til at hjælpe, men det er i høj grad dig selv, der har ansvaret. Det er også ret fedt at have en interesse, der ikke er så mange andre, der har. Det er helt unikt, og det er en fed følelse at have en lidt mere speciel interesse/hobby.

Det er mig til venstre, der spiller Ti Moune i ”Once on This Island”

Jeg føler SKS har været med til at udvikle mig som person. I løbet af de snart 8 år, har jeg udviklet mig meget på flere områder, og det skal de helt klart have en del af æren for det. De har lært mig at stå på egne ben, tage ansvar og de har fået mig til at stråle på den helt rigtige måde. Derudover har det selvfølgelig gjort mig stærkere ift. sang, dans og drama, hvor jeg har udviklet mig meget.


Venskaber for Livet. Det er mig helt ude til højre på begge billeder

En anden ting der er fantastisk ved SKS er, at du får venskaber for livet. Jeg har fået nogle af mine allerbedste veninder og venner gennem SKS, og det er venskaber helt tilbage fra da jeg startede. Det er fedt, at vi deler interesse. Vi kender allesammen den pinlige tavshed der kan opstå, når man skal lære nye mennesker at kende. Men den er der bare ikke på samme måde på SKS, da vi jo altid kan tale om interessen vi deler. Der er et supergodt fælleskab, og det er klart en af de fedeste ting på skolen, udover selvfølgelig at optræde og få udviklet sit talent.

Jeg drømmer om at blive professionel musicalperformer og bare spille en masse musicals i fremtiden. Jeg ved godt, at det er en kæmpe kliché, men SKS har virkelig ændret mit liv, på den gode måde. Uden SKS, var jeg slet ikke den, jeg er i dag. Så kæmpe cadeau til dem!

Hvis du gerne vil udvikle dine talenter inden for sang, dans og drama, samt udfolde dig kreativt og få venner for livet, så gør dig selv den tjeneste at melde dig til Scene Kunst Skoler. Jeg lover, at du ikke fortryder det 🙂