Scene kunst er noget af det vigtigste for mig og er også det der følger mig videre med mit liv, det hjælper mig med at komme ud til verden, ligesom med Villads fra Valby.

Det var jo Scene Kunst der postede casting oplægget som jeg så søgte ind til, hvilket var super godt da jeg faktisk fik rollen som Amalie Villads storesøster. Villads fra Valby er starten på min karriere og var mit boost til at komme ud til folk som har styr på film og mangler en skuespiller. Villads fra Valby er også en af de ting der kan hjælpe mig med at få et godt job i fremtiden, som jeg faktisk har lyst til da jeg har en drøm om at blive musical skuespiller.

Det kommer til at tage lang tid, men det er der hvor det er godt at have Villads fra Valby stående på mit CV. Jeg tror aldrig nogen sinde at jeg kommer til at glemme den oplevelse det er at man hele tiden skal det ene og det anden og så skal man nogen gange ikke noget, men så er der medspillerende som kan holde en ved selvskab og det bliver jeg aldrig træt af. Alt det her kunne jeg ikke have gjort uden Scene Kunst.

kræver det åbenhed og øvelse, for selvom det kan lyde som en dans på roser kan det være svært at huske dansen, sin start tone eller huske sine replikker. Det er der vennerne kommer ind i billedet, til at hjælpe dig.

Scene Kunst er der altid for en og det skal de have tak for. Scene Kunst hjælper også trintignant meget når jeg fx skal lave fremlæggelser i skolen eller foredrag fordi der kan jeg jo blive trænet op til at stå foran en masse mennesker og sige noget uden at være bange får at de skal le eller pege fingre uden at have en fornemmelse af at jeg er dårlig til det jeg laver fordi jeg ved at så længe at jeg går til Scene Kunst så kan jeg finde ud af noget. Efter at jeg begyndte på Scene Kunst viste jeg at det var den vej jeg skulle gå og at det var det jeg ville med mit liv så det har hjulpet mig meget at gå her TAK!!!!!!!!