Dear Evan Hansen…

Store Klaus er fyldt med spændte og glade unge og børn. Sommer camp 2024 er nu skudt i gang! Vi er alle glade for at se velkendte ansigter, men også en helt masse nye ansigter.

Vi starter campen ud med et kæmpe møde inde i spisesalen. Vores leder Russell og de andre lærer, Selma, Melissa og Kirsten, byder os godt velkommen på sommer camp – vi bliver informeret om vores ophold her på Store Klaus. Ellers går vi bare i gang med vores timer. Vi er alle spændte da vi får at vide hvilke shows vi skal spille.

Hold rød skal spille – trommehvirvel tak!… DEN LILLE HAVFRUE!

Hold blå skal spille… den klassiske, den episke, den magiske… WICKED!

Og sidst, men ikke mindst, hold grøn (AKA det sejeste hold) skal lave den følelsesladede, det mest deprimerede scenekunstshow til dato… DEAR EVAN HANSEN!

Efter alle timerne gik vi alle sammen ind og spiste aftensmad med vores mad-hold for første gang. Maden var megagod! Lavet af vores helt egen kok, Malthe.

Vi hyggede mega meget til en masse sang og musik, vi lavede alt muligt forskelligt! – spillede banjo, guitar, klaver og meget mere (+rasleæg).

Til sidst sluttede vi dagen af med en god omgang stafet med alle mad-hold, her blev vi alle sammen rystet sammen, og få mennesker gled i vandpytter.

”Wakey, wakey, rise and shine”

Dag 2 starter ud med Russell og hans… vidunderlige… klokke. Efter den fantastiske vækning tog vi alle sammen ud i dramateltet og startede vores sædvanlige morgenyoga. Da torturen var færdig tog vi alle sammen en smuttur til spisesalen og fik en lækker morgenmad.

Så tog vi en tur til vores timer, imens madholdet havde rengøringstjansen i køkkenet. Nu startede øvningen til showsene for alvor! Vi fik vores roller og håbede på at Leve Som Dem.

Da vi havde spist en god frokost og havde vores anden time for i dag, gik vi ned af Den Gyldne Vej og fik noget lækkert slik, som vi brugte vores lommepenge på (tak mor og far).

Vi sluttede med vores tredje og sidste time, og derefter tog nogle af os ned i dansesalen og dansede vores sommercampdanse for i år, men også dem fra sidste år (vi fik alle mega meget nostalagi). Pludselig var vi hele campen inde i dansesalen, sangen til vores fælles-sommercamp-dans spillede nemlig.

Vi sluttede dagen af med en masse hygge, og begyndte også på vores solo-sang og solo-danse timer.

Vi runder af nu! Mange tak for nu.

Sincerely mean.

Skrevet af Maja, Maja, Noa og Emmaly fra grønt hold.