Halløj allesammen!!

I dag har vi været MEGA produktive. Vi startede dagen ud med Russells ”rise and shine” og gik direkte videre til morgenyoga. Det var svært ikke at falde i søvn, men vi klarede den (YAAAYYYYY). Derefter spiste vi Malthemors morgenmad, som var mega lækker som altid. Så var det tid til at synge Sommercampsangen, og tage en pause til alle os som stadig var morgentrætte, men vi måtte jo i gang med undervisningen. Vi på grønt hold startede med to timers sang (ikke at det var nemt med alle de trætte stemmer). Efter vi havde sunget, skulle vi have frokost, men inden maden, skulle vi også danse vores sommercampdans og have sunget sommercampsangen.

Efter maden gik vi til dans, hvor vi brugte en masse krudt og energi. Der var efter det, en pause med en masse slik fra slikboden (JUBIIII). Da det var tid til vores sidste time, drama, havde vi fået kostumer. Derfor har alle holdene brugt noget af tiden i drama, på at finde kostumer til de forskellige karakterer i vores stykker. Især rødt hold fik gjort brug af de mange kostumer, da de skal være fisk i Den Lille Havfrue.

Derefter var der noget fritid hvor nogle tog photoshoots, andre gik i bad og nogle fik flettet hår og sunget. Til aftensmad fik vi Malthemors kylling i karry. Som selvfølgelig var vildt lækker (yummy). Da vi havde spist, var vores toilet endelig fixet igen YES!! Tak og slay til de stærke håndeværkerene for det.

Så øvede folk replikker, var til solo -sang og dans, fordi det jo allerede er i morgen vi skal optræde. Nu sidder vi her og skriver dette, og vi kan knap nok holde øjnene åbne så godnaaaattttt.

Skrevet af Emilie-Leonora Wallentin Bjerrehus, Sarah Sabrina Dynnesen, Augusta Thyrstad Klinkby og Sofia Caracassis Meyer fra Grønt hold