Uge 27 onsdag

“Wakey Wakey raise and shine. Yoga om fem minutter”

Sådan blev vi vækket af vores leder Russell som sedvanligt. En hård yoga I vores telt fyldt med snegle sammen med vores elskede danselærer Selma. Så var dagen skudt I gang, der blev strukket den ene muskel efter den anden og lavet den ene position efter den anden. Dernæst havde Malthe som altid stillet pålægechokolade, cornflakes, brød & juice frem.

Så var det tid til en god omgang morgenmad. Det var vigtig med en god morgenmad, da dagen I dag stod på store ting, ikke nok med at vi havde travlt I de respektive klasser, så skulle vi også ud på den årlig gåtur, derfor var det vigtigt med en god portion morgenmad, for som man ved “uden mad og drikke dur helten ikke”.

Efter madholdet havde ryddet op, så var det tid til at finde manusskripterne frem det var tid til vores første lektioner. I og med at der på menuen stod gå tur, var lektionerne skåret ned til kun en time I dag, så I stedet for at arbejde på matriale til vores shows, blev der I dag arbejdet meget på tekniker både I sang, drama & dans.

Efter en god frokost, fra kokken (Malthe), var det tid til sidste lektion inden gåturen. Da den var overstået blev der kort sat guf op til den søde tand, så efter en lang kø til slikboden tog vi skoene på og begyndte at sætte vores fodspor I den danske jord, men selfølgelig så skulle I vi ikke bare gå, vi havde et helt klart mål. Planen var simpel….. Vi skulle passere en skov, en mark og en provinsby for at nå til den gode isbutik I Verløse, som vi efterhånden er blevet en slaks “stamkunder” hos.

Så efter lang tid var vi endlige nået I mål. Vi fik vores is, og den smagte heldighvis godt, og den var velfortjænt efter en veloverstået gårtur. Turen gik nu hjemad og aftensmad skulle vi have, men før det skulle vi selfølgelig synge vores elskede sommercamp sang som nu var blevet skrevet helt om af vores elskede sanglære Melissa så den passede perfekt til den melodi som vi har valgt.

Aftensmaden blev spist, og efter et godt måltid skulle der bare hygges med bål, snobrød og skumfidusser. Som altid var der god stemning…. Inde det var tid til at sige godnat beslyttede mange af pigerne for at det var “makeover time!”. Der blev både flettede hår, lagt make up og catwalked.

Her sidder vi så og er helt trætte I benene efter den lange tur. Godnat herfra. Vi ses om nogle dage.

Skervet af Theo, Maja, Rebecca, Freya og Axel fra grønt hold.