Fredags blog:         

”VODKA” *med russisk accent*

”Hov, hvem sagde det?!”

Nåh hey frÆnnies – we’re back! (point til dig, hvis du husker os fra sidste år.)

I dag åbnede Russell morgenballet med ordene; ”Heyyy, I’m Russell, I’m from England. The weather is crap today…. Aaand I’m from England”. Konklusion af gentagelsen à Russell er lige så træt om morgenen som vi er.

Derefter var der den hurtigste omgang morgenyoga nogensinde – for hold da k***det gik stærkt! Russell sprang elegant frem og tilbage på måtten, mens vi lå og sprællede febrilsk som en flok strandede fisk. Det var næsten kønt.

Efter en bootylicious-sommercamp breakfast, med en omgang forvirrende müesli (#Mindf*** #MalplaceredeCornflakes), var det for vores vedkommende tid til generalprøve i drama hos Spillemester-Jakob (#Sykes). Vi siger ikke, at det var epic – men det var det. Dog gik vi over tid, så stakkels, triste, ensomme, lettere og stressede Camilla måtte i fortvivlelse sidde og vente på sine yndlingsbørn. Men da musikken spillede, fandt vi vores indre latinaer/lationer frem og kept it cool.

Efter et kvarter med uafbrudt svedtapning, rejste Madhold 4, aka HyggeKlaus, mod fjerne kyster og det rene helvede i køkkenet, hvor Russell efterlod dem til at dø. (Vi frakender os ansvaret for oversvømmelser og indendørs swimmingpool, *wink, wink*).

Efter vores sidste sommercampfrokost (snøft, snøft), var det tid til sang med vores yndlings Gerda (#JujuBell #FindGerda #Spotify #IkkeSponsoreret). Det var bare knæhøj karse, *kaster håndtegn*. Vi var både sure Puertoricanere, starcrosslovers og børn der ventede i vandet. Vi siger ikke vi kan alt, men det kan vi.

Pausen før aftenens show var fyldt med kamp om badet, kø til snickers og en meget dramatisk fange- og gemmeleg. Samt vi sagde farvel til det vigtigste medlem af dette års sommercamp uge 31 familie, vores helt igennem fantastiske kok Catrine.

SÅ VAR DET TID TIL SHOWET!!!

Rød startede med at totalt trumble os ned af den gule sti med The Wiz. Det var bare skønno!

Så var der mad – pragtfulde mad – med masser af nachos og ost.

Efterfulgt af Blå som fremførte en hæsblæsende performance af My Fair Lady – de lærte os alle en ting eller to om gode manerer.

Som rosinen i pølseenden var det grønne hold. (#Os) Der portrætterede en dramatisk udgave af West Side Story. For pokker vi var seje, just saying.

Som kirsebærret på toppen, krymmelet på soft ice’en, prikken over i’et – var aftenen selvfølgelig spækket med lækre soloer fra både sangere og dansere.

Som afslutning på det hele valgte Sarah at skrive sig ind i Sommercamphistorien som den, der fik hele campen til at bryde ud i gråd, med sin skønne udgave af ”Photogaph”. (Vi overdriver ikke, selv Per og Sniffer græd. #HvadPokkerSketeDerLigeDer #SarahForstårStadigIkke).

Da folk endelig fik skrabet sig selv og deres tårer op fra gulvet, holdt vi den fedeste fest med alt fra Gulddreng til Grease.

Nu er solen begyndt at stå op, så vi smutter (#Ukulele-mandenHarBrugForSinSkønhedssøvn #GodnatJulius).

Godnat, små ællinger fra Ukulele-manden Julius, Freja aka Toby, Ann-Sofie som skal starte i 1. og Sarah aka Marrria.

  1. Husk, at hvis du ikke kan tie stille, så kig på Lytteræven (creds til Tobias Mathiesen eller…)

PPS. Husk, at alting bliver bedre når man kaster håndtegn.

PPPS. Ukulele-manden har PS (Jah – tyg lidt på den).

#04:00…….!!!!!