Vi vågnede for en gang skyld op til lyden af gong gongen og det menes ikke ironisk, da vi har haft to, der skulle vækkes med fødselsdagssang. Og vi skulle sjovt nok til Yoga, men i dag var det anderledes. For i dag stod Mona (14) for noget af yogaen, hun havde nemlig været en uartig lille pige, som blev nødt til at bevise at hun kunne være alvorlig. Til morgenmad var der ikke nok toast, mysli eller Yoghurt, men det er ingen overraskelse(indtil de blev fyldt op igen). I dag var timerne korte, da rød startede deres show allerede klokken tre. Jeg (ida) havde rimelig travlt da jeg også skulle hjælpe i slikboden, inden showet startede. De små spillede the wiz (troldmanden fra Oz) og de gjorde det så flot. De store og de voksne grinede høj lydt af de små politiske kommentarer, som familiesammenføringslovene og de skitzofreniske fobier som den stakkels løve havde fået. Derefter var der nogle soloer. Alle græd især under ”Lost boy”, selv René fældede en tåre i smug. Så var der aftensmad og igen igen, vi fik en god dessert efter blåt holds show. De spillede my fair lady, og vi grinede alle under de sjove accenter. Så var der flere soloer, og de gjorde det alle så godt. En speciel solo der stikker ud var Benjamins, fordi han fik os alle sammen til at synge med. Så spillede de store West side story. Det var super sjovt og gik så godt. Den sidste solo ramte alle mennesker i hele salen, undtagen René, ekstremt hårdt, og mens alle græd, grinte han højlydt. Så var der fest, og den er måske/måske ikke stadig i gang her ti over to om natten.
Et sidste vigtigt øjeblik var de vi troede vi skulle til at få skæld ud, men lærerne derefter begyndte at synge ”Hvad må vi så? ” til os. Alle var flade af grin.
Nu ligger de fleste snart i vores seng og vi bliver nok pænt meget irritereret på René i morgen tidlig, når han vækker os med gong gongen imorgen tidlig.

Marie (15) og Ida (16)