TORSDAG.

Vi startede dagen ud klokken 8 med at Ann kom ind og ringede med klokken, som vi kalder dødsklokken. Så stod vi op og gik ned til vores traditionelle morgen yoga, hvor vi lavede fodmassage på os selv og vi lavede vejrtræknings øvelser og mediterede. Efter det, gik vi ind til det lækre morgenbord Jakob havde sat klar til os alle. Til morgenmaden var der hjemmebagt brød med syltetøj, pålægschokolade og smør.

Så gik vi til time, vi skulle have sang til at starte med, de andre skulle have dans og drama.

Efter de to første timer var gået, skulle vi have frokost, og der fik vi meget lækkert mad. Vi fik selvfølgelig det vi plejer at få, noget brød, rugbrød med pålæg og så meget andet lækkert. Vi fik dog en rigtig god lille overraskelse… Det var nemlig at der var dejlig pizza og det var så lækkert. Efter det, var der jo pause i et lille stykke tid, og der lå de fleste oppe i deres senge eller noget i den stil. Efter det, ringede de med dødsklokken og så skulle vi have dans.

Efter dans var slut, var der en 30 minutters pause, som alle godt kan lide, i den pause købte vi slik i slikboden. Så var det tid til drama, for døsdødsklokken ringede. Så vi tog sko på og gik ned i dramateltet, vi øvede scener og replikker. Det var hygge, men så gik tiden og vi skulle ind igen. Vi fik vores sædvanlig halvanden times pause, hvor en del af os gik i bad og nogen hyggede oppe på værelserne.

Så stoppede hyggen, da dødsklokken ringede, og det var tid til lækker aftensmad. Jacob havde lavet kylling i karry og det var lidt stærkt, men det smagte godt. Efter aftensmad var der lidt ekstra dans for os og der var nogen der skulle øve lidt drama. Så var der bålhygge nede ved bålpladsen, fordi at vores aftensnack var snobrød og skumfiduser. Vi sad dernede og hyggede i lang tid, hvor vi tabte snobrød ned i bålet, ristede skumfiduser og snik snakkede, imens sad der nogen oppe på værelset og yappede om livet.

Vi sang også vores sommer camp sang ved hvert måltid og det lød rigtig godt.

Skrevet af Maja Sif og Linnea (Grønt hold)