Dagen hvor vi fik roller!

Vi vågnede som altid af Sommer camp klokken og gjorde os klar til morgenyoga med vejrtrækningsøvelser og udstræk. Det var vores helt fantastiske yoga instruktør og sanglærer Rebekka, som lærer os om diafragma, der havde yogaholdet.

Da vi endelig nåede til morgenmaden var det madhold 5 der denne gang måtte hjælpe til. Efter morgenmaden havde vi dans med Christina hvor vi byggede videre på dansene til musicalen.

Efter alle havde haft deres første time nåede vi til frokosten, hvor blåt hold ivrigt fortalte om de roller de havde fået tildelt i drama.

Så blev det endelig vores tur til at få udelt roller i drama og vi nåede at gennemgå de første scener sammen med Oliver. Alle virkede nogenlunde glade for deres roller og var nu spændte på, om deres rolle og har en solo i en af vores smukke sange – PS. Oliver var oppe hele natten, hvor han knoklede hårdt på at fordele rollerne.

I pausen var alle klar til noget sødt og den allerede kendte slikbod måtte åbne for salg, men det varede ikke længe før de sidste timer blev sat i gang.

Vi startede som i går også med Ah – Uh – Ah sangen og derefter udstrækning af struben og Diafragma. OKAY så kom det endelig, folk fik soloer og der var selvfølgelig sat soloer til side til dem der ikke havde fået en i første omgang. – Nu venter vi bare på at få at vide, hvem der får de tilsidesatte soloer.

Pausen gik med at øve replikker og sange på vores værelser.

Aftensmaden blevet sat frem af hold 3, der derfor også måtte tage mad først. Mumms pulled pork burgere, det er noget alle kan lide, og der var selvfølgelig også noget til dem der ikke spiser pork eller har allergi.

Efter middagen var der solo dans og sang, mens folk legede femten fjorten og øvede til musicalerne.

Senere kom aftensnacken frem, nemlig IS BODEN, isvafler med softice og krymmel/drys. Og så kunne man mærke at de små snart skulle i seng.

En lille samling grønne elever, samlede sig i teltet for at øve, mens de sidste solo timer kørte på.

Nu sidder vi her og skriver en blog til jer, men vi må nok til at i seng nu, efter en lang dag.

 

Emilie, Iben og Mille – grønt hold