Hej, jeg hedder Karoline, og jeg er 14 år gammel. Jeg har nu gået til scenekunst i 10 år!!! Jeg startede til scenekunst, da jeg kun var 4 år gammel. Det er en kæmpe gave, og jeg er så taknemlig for, at det var lige netop der jeg landede.

Da jeg var lille, var jeg meget genert. Jeg elskede at synge og danse men ville helst bare gerne være i det trygge og det kendte. Selvom jeg ikke var meget for det, blev jeg meldt til scenekunst, og det viste sig at være det perfekte sted. Jeg blev mere selvsikker og har fået en masse gode venner. Jeg er blevet mere åben omkring at møde nye mennesker og det tænker jeg er rigtig vigtigt i fremtiden.

Jeg elsker og glæder mig hver dag til at skulle til scenekunst om lørdagen. Der er et mega godt fællesskab, alle er glade og smilende, lærerne er vildt dygtige, man kan grine og også være fokuseret når man skal. Det er bare noget alle burde prøve!

 

Noget af det bedste ved scenekunst er alle de fede shows vi har lavet. Guys and Dolls, Once on this Island, Mulan og mange mange flere. Det er bare den bedste følelse at stå bag tæppet og vide at det er lige om lidt man skal ind på scenen og vise alt det man har arbejdet på i så lang tid. Selvom jeg har været med i mange shows, er jeg lige nervøs hver gang, men det er det fedeste!

Noget af det man lærer til scenekunst, er at alle er vigtige ligegyldig hvilken rolle man har i showet, og at alle er gode nok som de er. Man kan altid blive bedre, hvis bare man tror på sig selv, øver sig og sætter fantasien løs.

Scenekunst gør mig helt glad i låget, og jeg er så taknemlig for at jeg startede til det for 10 år siden.

– Karoline