10 år hos SceneKunst –

Det hele startede med mine små ”one-mans shows” på stuegulvet. Jeg følte mig som en superstjerne, så snart jeg trådte foden ind på ”scenen”. Min mor indså min passion, og hun gik straks i gang med at finde et sted, hvor mine drømme om at performe kunne blive til virkelighed. Hun meldte mig til SceneKunst. Det er nok den bedste beslutning, hun nogensinde har taget for mig. De første par år var jeg genert, og det hele var lidt overvældende med alle de mennesker, der sad ude i salen og kiggede på mig. Men med tiden får man mere selvtillid og med opbakning fra alle ens SceneKunst venner og lærere, som står ude i kulissen og tror på dig, lærer man hurtigt at give slip og leve sig ind i sin rolle. Det er som om, at historien bliver til virkelighed, og man glemmer helt, at der sidder 200 tilskuere. SceneKunst har lært mig alt det grundliggende indenfor teater og musicals. Når jeg indimellem går til auditions, er det den læring, jeg har fået fra SceneKunst, som jeg bruger, og det har da også skaffet mig lidt roller i forskellige produktioner udenfor Scene Kunst.

 

SceneKunst har givet mig en tro på min fremtid. Hvis min mor aldrig havde tilmeldt mig, ved jeg slet ikke, hvordan min normale hverdag ville se ud. For udover de teatermæssige færdigheder, får man også en masse socialt samvær, da man møder en mange nye venner, der er lige så skøre som en selv J. I min folkeskoleklasse er jeg fx ham, der skiller sig ud ved ofte at lave spontane og sjove indfald til mere eller mindre begejstring for lærerne. SceneKunst lærer en at blive mere åben, både omkring sig selv og sine følelser, men også i mødet med nye mennesker.

 

Min hverdag er aldrig grå med Scene Kunst som base. Hver eneste dag glæder jeg mig til lørdag, hvor et stykke skal gennemarbejdes. Lærerne er superdygtige og gode til at give en udfordringer, som passer til ens niveau. SceneKunst har dannet mig som person, og jeg ved, at når jeg engang må sige farvel til SceneKunst, vil jeg aldrig nogensinde glemme de vidunderlige oplevelser jeg haft, herunder alle de dejlige sange, kostumer, roller, lærere, og venner. Det jeg får af at gå til Scene Kunst betyder, at min drøm om at blive skuespiller er en reel mulighed, som jeg vil arbejde benhårdt på at lykkes med.